Divertisment

Atentie, cade tencuiala! Despre SMECHERIE, cu TUDOR CHIRILA.

Puțină atitudine, după atâta entertainment, nu strică. E de aruncat un ochi. Și, eventual, de comentat, mai jos.
Canalul de ROfilm al lui Tudor Chirilă este: rofilm.info
Poate îl surprindeți plăcut, cu un subscribe.
În limita stocului disponibil, pe mine mă găsiți și aici:
Instagram: andimoisescu
Facebook: andi.moisescu
Twitter: andimoisescu
#andimoisescu #smecherie #tudorchirila

Comentarii 

 1. Radu Raducu

  Radu Raducu

  Acum 2 Zile

  Bravo..chiar a fost educativ...🤗🤗

 2. Carmen Adam

  Carmen Adam

  Acum 2 Zile

  Bună Andy, statul român are în programele de guvernare trimiterea studenților la mastere în străinătate, pentru a învață cum să implementeze sistemele de învățat care s_au dovedit eficiente,dar cind se întorc în tara (pentru ca da se întorc) vin dinozaurii și si le spun ca trebuie sa învețe de jos cum merge treaba în țară. Și se întorc innapoi în Europa ca să îmbunătățească educația în alte state.

 3. Adriana Vizental

  Adriana Vizental

  Acum 2 Zile

  Life-long learning, nu long-life ... În rest, corect: învățământul românesc trebuie reformat "de sus". Am fost profesor 44 ani, jumătate la liceu, jumătate la facultate (unde am lucrat cu viitori/actuali profesori). Din experiență spun că majoritatea educatorilor își dau sufletul nu doar pentru materia predată, cât mai ales pentru elevi, ca oameni. Dar "ordinele" venite "de sus" sunt nebuloase, schimbătoare, contradictorii, ... (Atenție, cade tencuiala). Re "Eu mi-am crescut altfel copiii decât m-au crescut pe mine părinții", sunt convinsă că și voi (generația copiilor mei), la fel ca noi, vă puneți adesea problema "Unde, când și cu ce am greșit?"

 4. Marin Augustine

  Marin Augustine

  Acum 3 Zile

  Genial dar dar dar trebuie și partea a doua neapărat. Andi fă cumva 😉👍🥇🥇🥇

 5. Marin Augustine

  Marin Augustine

  Acum 3 Zile

  ❤️❤️❤️❤️❤️

 6. Anisoara Erdei

  Anisoara Erdei

  Acum 4 Zile

  E mult de povestit despre acest subiect. Teoretic se poate dar e greu de aplicat. Avem exemple de programe în educație din alte țări care sunt cu bune rezultate. Cu toate acestea la noi nu se poate face nimic pentru că se pune accentul pe tocit și copilul merge în viață fără a avea pregătirea necesară. Calitatea învățării lasă de dorit! Trebuie minți luminate care să urnească lucrurile, altfel toată societatea are de pierdut din start. La cât mai multe emisiuni Andi !!

 7. alexmad69

  alexmad69

  Acum 4 Zile

  Eu am avut norocul sa am parte de cativa profesori exceptionali, care, cu toate obstacolele sistemului, si-au dedicat viata probabil celui mai nobil tel, fara a le fi recunoscuta munca precum ar trebui. Munca lor a fost desigur suplimentata cu multe ore de lucru in afara scolii, necesare pentru a sedimenta cunostintele si a excela. Si pe langa asta, am avut curiozitatea sa descopar cunostinte si din alte domenii, posibila prin nenumaratele carti lasate de multi dintre stramosii nostri, pentru care au petrecut nenumarate ore pentru a lasa ceva semnificativ generatiilor viitoare. Cu siguranta educatia romaneasca are nevoie de o reinnoire pentru secolul 21, si dupa cum au precizat si dl. Andi si dl. Tudor, sunt sigur ca avem oameni suficienti de intelepti sa descopere cum ar trebui sa arate si sa fie implementata. Cu toate astea, pot spune ca peste tot pe unde am fost, am fost mandru de educatia pe care am primit-o de la profesorii pe care i-am avut in scoala.

 8. neyney nanamo

  neyney nanamo

  Acum 5 Zile

  Chirila e un om care se crede mult mai desptept decat este.

 9. Elena Enache

  Elena Enache

  Acum 6 Zile

  Trebuie foarte mult curaj...dar ne lipseste !

 10. bizonu22

  bizonu22

  Acum 8 Zile

  Daca cineva o sa inventeze o masina de clonat oameni o sa va propun pe amandoi (mai am cateva propuneri dar ii tin pt mine). Daca lumea din aceasta tara ar fi ca voi si ca cei dintre paranteze am fi cu 50 ani inainte. Bavo!!!

 11. Rudolf Varga

  Rudolf Varga

  Acum 9 Zile

  Minunat!! Ar trebui ca aceste interviuri sa ajunga in trending, recomand consumul de acest gen de material tinerilor, parintilor, profesorilor si mai ales politicienilor, poate asa o sa inceapa sa le fie frica de noi daca peste frica de Dumnezeu au trecut cu asa mare usurinta. La cat mai multe astfel de materiale Andi.

 12. Gabriela Gliga

  Gabriela Gliga

  Acum 9 Zile

  Super fain, dar Doamne ,de ne-am trezii odata, parca suntem sub hipnoza!!!!! Se pot face multe dar e greu!!!! Macar voi acestia care sunteti auziti-VORBITI, azi va aud unii maine altii si..... poate ,poate ne trezim!!!!

 13. Adi Adi

  Adi Adi

  Acum 10 Zile

  Cu așa invitat ,as sta să vizionez ore întregi. Felicitări!

 14. Amalia Băcăoanu

  Amalia Băcăoanu

  Acum 10 Zile

  O prietenă "de-ale mele", musiu Tudorel

 15. Razvan Mihai

  Razvan Mihai

  Acum 10 Zile

  Poti sa il aduci pe Sebastian Dobrincu sa vorbiti despre treaba asta cu educatia.

 16. sandulescu raul

  sandulescu raul

  Acum 12 Zile

  Andy sunt un copil de clasa a 9 și acest interviu cu Tudor este foarte adevarat. Iar temele pe care le ati discutat cu privire la scoala și învatatmant reflecta cu adevarat ce se întampa in realitate. Tineți o tot așa îmi place

 17. kamadelva1235

  kamadelva1235

  Acum 12 Zile

  Felicitari ptr episodul cu Tudor, excelent. Legat de durata, 45 de minute mi se pare f. bine aleasa.

 18. Camelia Mihai

  Camelia Mihai

  Acum 13 Zile

  Adevarat ce a zis Tudor ca noua ne este frica sa întrebam, ca nu știm de fapt sa punem întrebări, ne e frica sa nu deranjam, sa ne spunem opinia etc. Am trăit asta pe pielea mea la un curs făcut in Italia, unde italienii reușeau sa pună întrebări, sa întrerupă atunci când nu înțelegeau, iar eu nu voiam sa deranjez, ma gandeam ca poate ce nu inteleg va fi explicat mai târziu. Asa mi-am dat seama care este educația pe care eu am primit- o, care synt limitele mele. Noi nu am fost invitați sa punem întrebări sau sa ne exprimam opinii.....trist e sistemul educativ din România. Speram sa avem puterea de a mai schimba ceva pentru generațiile viitoare.

 19. Camelia Mihai

  Camelia Mihai

  Acum 13 Zile

  Sunt mândră că sunt româncă atunci când văd oameni ca voi. Respect!

 20. Alex S. Popovici

  Alex S. Popovici

  Acum 13 Zile

  rofilm.info/much/video/iWPAhKphdXKfpWI&t=1931 Cum poti schimba un sistem de ale carui slabiciuni beneficiaza insisi actorii lui?

 21. ioana bobi

  ioana bobi

  Acum 15 Zile

  Andy e cel mai misto moderator ever.

 22. bgd

  bgd

  Acum 15 Zile

  Andy, multumesc pentru felul tau de a fi , ne inspiri sa fim oameni si noi la randul nostru transmitem mai departe pozitivul si voie buna. Ma inclin!

 23. My passions of life

  My passions of life

  Acum 16 Zile

  Duplicitate si smecherie e si acum... Chiar si la privat. Nimic nu s-a schimbat

 24. Loredana Simona

  Loredana Simona

  Acum 18 Zile

  DC dislike la Tudor? Ce să nu-ți placă?

 25. TANIA'S VLOGS serea

  TANIA'S VLOGS serea

  Acum 18 Zile

  Alta aură văzută prin alta gaură

 26. Mihaela Paslaru

  Mihaela Paslaru

  Acum 20 Zile

  Fiica mea in clasa a 6-a: “mami hai sa-ti spun ceva ciudat: profesorul meu de TIC(informatica) nu stie engleza si nici nu a auzit de Star Wars” Fiica mea invata la cea mai mare scoala generala din Bucuresti, cotata ca fiind una dintre cele mai bune scoli, ierarhie care ar trebui, de altfel, sa dispara si oriunde ar invata un elev, sa primeasca acelasi nivel de educatie, altul decat cel de acum!

 27. viorel stan

  viorel stan

  Acum 21 o Zi

  Foarte placuta emisiunea. Amandoi deopotriva...😁

 28. Alin-Ionut Borcan

  Alin-Ionut Borcan

  Acum 22 Zile

  Exact. Sistemul comunist a ucis identitatea romanului

 29. Alexa Silvana

  Alexa Silvana

  Acum 23 Zile

  Toate comentariile lui Tudor Chirila ref scolarizarea in România, despre faptul ca este absurd ca profesorii sunt cei care primesc flori la fiecare început de an școlar. In alte tari, de ex. In Germania, copiii care încep școala, clasa 1, sunt cei care primesc un “coif” frumos colorat plin cu dulciuri ca sa privească acest început de școala ca pe o frumoasa și importantă sărbătoare. Profesorii nu primesc nimic! Sunt de acord și cu comentariile despre “cerința” profesorilor de a face cursuri private, meditații private cu copiii/elevii deoarece el nu are timp pe parcursul programului de școala sa ii învețe pe copii ceea ce este in programa școlară ( adică nu au timp sa își facă treaba). .... Sunt fără de cuvinte in privința acestei abordări a profesorilor, eu însămi fiind o fost profesor, nevoită sa părăsesc sistemul .

 30. Mircea Enache

  Mircea Enache

  Acum 23 Zile

  Toate bune si frumoase pana cand s-a ajuns la "cine" si primul nume al lui Tudor a fost Funeriu. Cam ce a facut dl. Funeriu cand, ce sa vezi, a fost ministru la educatie? Radem de ce scoate Anisie doar pentru ca lui Funeriu ii soptea altcineva.

 31. Diana Moldovanu

  Diana Moldovanu

  Acum 25 Zile

  Sunt de acord cu voi, în mare parte. Am 22 de ani și am rămas foarte dezamăgită de facultatea pe care am terminat-o anul acesta (pedagogia învățământului primar și preșcolar). La practică, spre exemplu, ajungeam să predăm doar de trei-patru ori pe semestru. Aș fi încântată să ascult o conversație între dl Andi și dna Claudia Chiru (prof. înv. primar). Dânsa e una din modelele mele în domeniu

 32. LeRaRhK M

  LeRaRhK M

  Acum 26 Zile

  Tudor are dreptate , stie ce zice!

 33. LeRaRhK M

  LeRaRhK M

  Acum 26 Zile

  🤩🤩🤩🤩🤩😎😎😎😎🥳🥳🥳🥳🧐🧐🧐🧐😉😉😉😉😳😳😳

 34. LeRaRhK M

  LeRaRhK M

  Acum 26 Zile

  Frumos Andi! Multumim petru aceste materiale bune !

 35. Răzvan Costache

  Răzvan Costache

  Acum 26 Zile

  știți bancul din comunism cu muncitorul la fabrica de biciclete? cel care lucra acolo fura zilnic piese de schimb. a incercat sa asambleze bicicleta- Să fiu al dracului, oricum aș monta pisele astea tot Kalașnikov îmi iese...

 36. Branescu Gabi

  Branescu Gabi

  Acum 28 Zile

  Intalnirea ar trebui proiectată pe un ecran in fata guvernului, parlamentului si la Cotroceni, sa ruleze până se întâmplă ceva... bun

 37. Gyony costache

  Gyony costache

  Acum lună

  Pe bune tot ce ati spus aici e SUPER! Dar oare CINEVA v-a face CEVA pentru tara asta,sau vom asista doar la interviuri SUPER???

 38. Child of the Universe

  Child of the Universe

  Acum lună

  Extraordinar dialog!

 39. adrian calapod

  adrian calapod

  Acum lună

  Energizant! Inspirational si motivant , dialogul! Materialul cuprinde bine problematica " educatiei" si mai mergea atinsa o dimensiune, pe care poate un parinte dedicat o poate omite usor: dimensiunea parintelui - si parintii au nevoie de reeducare, pentru ca reforma sa poate fi implementata. Toate cele bune!

 40. Dan C

  Dan C

  Acum lună

  Va inteleg foarte bine. Am 46 de ani si am trait si eu putin :) Am o mare nedumerire: ce faci cu un sistem putred? Am vazut cum directorul de scoala intermediaza afaceri, se implica in politica, este un MARE spagar, si pe cand speram ca viata va pune pe fiecare la locul lui, ce sa vezi, acum este inspector scolar! Si eu ma inclin! 😘😘😘

 41. Vlyvric Vlyvric

  Vlyvric Vlyvric

  Acum lună

  Tu, tu, tu, ... tudoooor ....

 42. Cosmina Cimpoeru

  Cosmina Cimpoeru

  Acum lună

  Deci în aceste 45 de minute așa de tare m-am revoltat încât am vrut să devin și profesor și politician și de toate😂😂 nici copii nu am dar pe lângă multe alte motive, ăsta dezbătut de voi este printre primele....ați atins niște probleme dureroase care trebuie cu adevărat nu doar dezbătute cât și interiorizate... din păcate comedia face că am văzut acest podcasts imediat după ce o cunoștință mi-a trimis știrea cu grupul de whatsapp al părinților și cu problema de matematică de clasa a 4a cu 2+2x2-2x2 😂😂😂 deci nu mai zic nimic de fapt aș zice atâtea încât poate mai bine tac😂😂 Voi în schimb sunteți minunați keep up the good work respect!!

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   🙏🙏🙏

 43. Ileana Varasteanu

  Ileana Varasteanu

  Acum lună

  Nu or sa faca nici un video fiind ca e plin de apa la ora actuala!! Made in Romania!!🤬

 44. Lari Lorenzo

  Lari Lorenzo

  Acum lună

  Andi....inedit...de profesionist...cel mai bine ptr...a ne menține treji pe o perioadă indeterminată....închidem uşa cu cheia după care o aruncăm în aşa fel sã nu mai fie găsită...Andi şi Tudor..jos pălăria...Mă înclin pînă la pãmînt....ce frumos România respiră...inteligență...Aştept cu răbdare...următorul

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   Lari, n-am cum să nu mă bucur și să nu-ți mulțumesc pentru ce ai scris aici.

 45. sydflorin

  sydflorin

  Acum lună

  Fain si scurt . Tudor este un exemplu ( ca si tine) de urmarit si invatat . Asa emisiuni educationale poate mai trezesc interes si in alte structuri ale societatii !! Am ajuns sa invatam si sa ne educam singuri de pe ROfilm .

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   Tot ai punctat un mare adevăr. Legat de ROfilm. 😉🙏

 46. Stefan Mindru

  Stefan Mindru

  Acum lună

  Te ascult de obicei in drum spre servici, între 35 și 45 de minute, in funcție de trafic. Ce vreau sa spun e ca astăzi mi-a părut rău că am ajuns așa de repede la servici. Tot respectul pentru ce faci și multa putere și perseverenta in ceea ce faci sa ai.

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   Mersi din suflet, Stefan. Toate cele și ție, neapărat! 🙏🙏🙏

 47. Dan Cristian Jecu

  Dan Cristian Jecu

  Acum lună

  Parerea mea in legatura cu sistemul de invatamant, in ziua de azi, e ca profesorii au asteptari de la elevii lor, aceleasi pe care le au avut ptofesorii lor de la ei, acum, poate mai bine de 40sau 50 de ani

 48. ECATERINA PAVEL

  ECATERINA PAVEL

  Acum lună

  O’ncântare tot acest podcast! Felicitări! Îl admir pe Tudor pentru curajul de’a spune adevărul, pentru inițiativele care au și vor avea ecou. Super... și eu mă’nclin in fata voastră! Chapeau bas !

 49. DJ. ZARY

  DJ. ZARY

  Acum lună

  Atita timp cit profesorul vine cu transportul în comun iar elevul se da jos din nustiu ce limuzina și se mai aude și ceva manele slabe speranța de educație.

 50. Mihai Lung

  Mihai Lung

  Acum lună

  Educatia este temelia societatii. De aici trebuie inceput.

 51. Vasile Secrier

  Vasile Secrier

  Acum lună

  Nota 10 tie si invitatului tau

 52. anti prostie

  anti prostie

  Acum lună

  ❤❤

 53. Claudiu Botezatu

  Claudiu Botezatu

  Acum lună

  NOI SUNTEM PE AVARII DE 30 DE ANI!!!!!!!!HIHIHIHIHI!

 54. Monica Ungureanu

  Monica Ungureanu

  Acum lună

  Haz de necaz cu Andi Moisescu si Tudor Chirilă despre societatea românească si clasa politica autohtonă contemporană .

 55. Mario Ludosan

  Mario Ludosan

  Acum lună

  Foarte fain .. te salut cu Respect Andi din Eindhoven ( Olanda ) ...

 56. Laura B

  Laura B

  Acum lună

  De întâi martie, când îl trimiteam pe băiatul meu la școală cu mărțișor pentru doamna, el se întorcea acasă cu mărțișorul, iar eu cand îl întrebam de ce nu a dat mărțișorul, copilul îmi raspundea: nu mi l-a cerut și dacă nu cere nu dau

 57. OG BORG

  OG BORG

  Acum lună

  ce topit esti tudore, profesorii aia gherlesc statul cu 30 - 40 mil d euro/an dupa 'calculele tale' , ai identificat solutia schimbarii : descurajarea meditatiilor platite

 58. iChanter

  iChanter

  Acum lună

  Tudor Chirilă are o minte sclipitoare, bine structurată in cap, care știe ce spune si mi-ar plăcea să il mai ascult in continuare oricât, un podcast reușit cu oameni de calitate! Felicitări tuturor!

 59. Nicoleta Pavel

  Nicoleta Pavel

  Acum lună

  Sunteti tari de tot!

 60. Lucian Constantin

  Lucian Constantin

  Acum lună

  Frumos :)

 61. George Dobre

  George Dobre

  Acum lună

  Nu comentez foarte des, aproape niciodata, dar tu, Andi, esti printre putinii care nu s-au pierdut in sistem desi nu de putine ori proiectele tale vorbeau unei alte categorii de oameni decat cei care fac rating-uri pe TV sau like-uri pe ecran. M-am regasit in aceasta discutie si, pentru asta, ma inclin. Multumesc!

 62. Bogdan Furnica

  Bogdan Furnica

  Acum lună

  Conținut de calitate Invitați inteligenți Discuții ce nu-ti dorești sa ia sfârșit Iti mulțumesc pentru efortul depus ! 👏🏼👏🏼👏🏼

 63. RmyLL

  RmyLL

  Acum lună

  Extraordinar Tudor Chirila! Andi, excelent! Cum schimbi un sistem de ale carui slabiciuni profita cei care il opereaza?

 64. Edward Grosu

  Edward Grosu

  Acum lună

  Sa ti spun authentic! " minutile lui a pus lutul pe pereti a maingiat pe maria si acesti pereti " e din 1956 din memoriile familiei ! Daca as avea un canal privat pot sa ti spun multe si cu poze !! Te admir si te iubesc !

 65. Edward Grosu

  Edward Grosu

  Acum lună

  Andy ! Are dreptate ! Si eu vreu sa fiu linga ei ! La un moment dat trebue sa strigi !! Chiar daca e in casa sau in suflet ! Dar daca poti sa strigi e superbine !!!!

 66. Edward Grosu

  Edward Grosu

  Acum lună

  Andi ! In final e ce se intampla acasa ! Si ai dreptate si interlocutor are dreptate ! Viata si experianta anturajul etc ! Revin daca acasa nu e frica de sistem de orice va fi ok ! Important e sa incurajezezi orce talent care este in copil ! Indifferent care este chiar daca noua oameni vechi nu ne place sau nu ne convine!!! Multumesc !

 67. Oana - Liliana Oniga

  Oana - Liliana Oniga

  Acum lună

  Da este de 8 ore "jobul" de profesor, al unui om caruia ii pasa! Aveti idee cat munceste un profesor? Incepand cu pregatirea unor lectii de calitate (din propriul buzunar, ca "scoala niciodata n-are") si terminand cu "lupta" cu conducerea aleasa "pe mustata" de catre partidul de guvernare. Un alt aspect este presiunea de a trece clasa copii pe care ii vezi de 2 ori intr-un an, ca de, "plata per elev"... ajungi sa "trimiti" la liceu analfabeti... aveti idee cate presiuni si amenintari primeste un profesor? Bine, profesor, nu "umplutura! Si legat de titularizare, ar trebuisa ramana, doar ca postirile sa fie distribuite corect. Cum se faceca un om cu 8-9 la acest examen sa nu aiba post intr-un an, dar unul cu nota sub 5 sau cu nota "de trecere" mica are? In cazul acesta o sa se umple invatamantul de "specialisti" si vedem schimbare " cand o face plopu' mere si rachita miscunele"!

 68. colac narcis

  colac narcis

  Acum lună

  scurt sau lung, oricum ar fi, tot ramai cu ceva cand se termina :)

 69. Inuaki Starseed

  Inuaki Starseed

  Acum lună

  Analiza aceea matematică pe care am îngurgitat-o în liceu cu matrici, determinanți, cu integrale duble triple, rectilinii, curbilinii 😜 și multe altele, nu mă plâng, a fost chiar drăguță, dar nici un profesor de matematică nu ne-a spus la ce folosesc! Poate nici ei nu știau 🤔

  • Inuaki Starseed

   Inuaki Starseed

   Acum lună

   Felicitări pentru emisiune! 👍

 70. Gaman Iuliu

  Gaman Iuliu

  Acum lună

  Intrebare: Cum este Romania? Raspuns: Cu de toate! Bun venit in "Romania cu de toate"

 71. R. M.

  R. M.

  Acum lună

  O radiografie excelenta a scolii si a societatii romanesti in general.

 72. Scotyanu79

  Scotyanu79

  Acum lună

  Bummm💣💣

 73. ichim.lucian

  ichim.lucian

  Acum lună

  Bai oameni buni, e aer curat podcastul asta! De 2 ori l-am vizionat ca sa fiu sigur ca asimilez cum trebuie informatiile si ideile.Respect!

 74. Sorin-Adrian Chirila

  Sorin-Adrian Chirila

  Acum lună

  Ff mișto.

 75. Ionel Miu

  Ionel Miu

  Acum lună

  Tudor a punctat corect cand spune ca profesoratul este cea de-a doua optiune. "If you don't know to do things, then you teach!" , spun americanii.

 76. alin nastase

  alin nastase

  Acum lună

  Urmaresc cu interes...asanarea o sa vina de la sine doar atunci cand cea mai mare parte a romanilor o sa vada nu doar o caterinca ieftina in expresia "Atentie, cade tencuiala" ci o confirmare a esecului colectiv... Va tin pumnii, tie si tuturor invitatilor tai...

 77. Antonio Geanta

  Antonio Geanta

  Acum lună

  Am urmarit clipul de dragul lui Andi Moisescu (ma inclin cu respect). Asa am descoperit cine este OMUL PROFUND din spatele numelui Tudor Chirila. Imi place cum aprofundeaza problema invatamantului si problema tinerilor din Romania in general. Romania are nevoie de oameni ca voi.

 78. monica baciu

  monica baciu

  Acum lună

  Eu am 23 de ani, nu am prins eu perioada lu nea Nicu dar din poveștile bunicilor, sau a părinților, nu stăteau nici rău, dar nici bine, dar legea era lege se respecta cu sfințenie, nu respectai legea, plateai. Ma uit de mult la canalul asta și ma ajuta, sa fiu mai intelectuala, România este o țară frumoasa, avem peisaje frumoasa avem cu ce ne mândri, dar vina este 50%50 vina noastră cetățenilor și vina guvernului ca nu se țin de cuvânt când aproba o lege,și sa înceteze sa mai fure din banii noștri, ei trăiesc pe spinarea noastră pe românește noi ii ținem pe ei și ei pe noi ca ne ofere locuri de munca, Intr_un fel ne ajutam reciproc, dar mai mult noi ii ajutam pe ei, decât ei pe noi cu stima și respect.

 79. Aspirina paracetamol

  Aspirina paracetamol

  Acum lună

  Scoala este paralela cu viata la fel cum este si chirila cu gramatica limbii romane, se mai da si intelectual, scrie carti de poezii etc. "ca copii", "baremuri", "cu cum", "skilsuri". Vai de capul lui. Go hate me.

 80. motriuc nicolae

  motriuc nicolae

  Acum lună

  Am zis-o si o mai zic...esti terapie pentru suflet si minte... felicitari !!! la cat mai multe!!!

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   E terapie reciprocă. 😊🙏

 81. Vlad Ilaș

  Vlad Ilaș

  Acum lună

  Susțin și eu părerile de pe aici, dacă ai cu cine, dă-i să meargă! NO LIMIT! 😂

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   🤘😎🤘

 82. Victor Chitic

  Victor Chitic

  Acum lună

  Foarte misto podcastul dar spune-i te rog lui Chirila ca Educatie Civica se face de la clasa a 3-a ;) manuale.edu.ro/manuale/Clasa%20a%20III-a/Educatie%20Civica/ART/Partea%20II/#book/part2-00

  • Mariana S.

   Mariana S.

   Acum lună

   Și se face în așa fel încât în realitate aproape că nu există manifestare civică, totul doar teorie.

 83. ValentinRusu

  ValentinRusu

  Acum lună

  Deci mister "asta"m-a uns pe suflet,mai ales faza cu profesorul,cand suna pe parinti.Daca profesorii ar stii sa vorbeasca cu copii,nu ar mai fii firca de scoala,daca intri in vorba cu el,poti sa afli multe,si sa il faci sa inteleaga.Da,chiar si de la copii mici ai de invatat.dar noi in afara sa ii criticam si sa le spunem,ca nu fac nmk bine,nu stim altceva.Dasta cand ajung mari,au o frica in ei,sa spun pe nume lucruriilor,ca isi aduce aminte ca toti,au ras de el,si profesorii la fel..

 84. Liliana Ungureanu - Expert contabil servicii IT

  Liliana Ungureanu - Expert contabil servicii IT

  Acum lună

  Excelent. Felicitari! :)

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   🙏🙏🙏

 85. Alexandru stefan Opinca

  Alexandru stefan Opinca

  Acum lună

  Frumos dom-le!

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   🙏🙏🙏

 86. Doru Doru

  Doru Doru

  Acum lună

  Nu reforma .Revolutie.Sunteti tari.

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   Măcar reformă.

 87. Adriana Vinersan

  Adriana Vinersan

  Acum lună

  Cand am spus in clasa ca nu este in regula cand Vitoria Lipan spune despre sotul cautat ca "mai bine il gasesc mort, decat in bratele alteia", a explodat toata "cariera" mea de eleva. De multe ori era si greu si deprimant sa tac, n-am facut-o mereu, dar am facut-o de multe ori. Apoi, la douazeci si ceva de ani am "fugit" din Romania. Acum am aproape 70 si ma infior cand va ascult.

 88. δe7en δtarδ ™

  δe7en δtarδ ™

  Acum lună

  Superb!

 89. Cosmin Dinca

  Cosmin Dinca

  Acum lună

  Atenție, care tencuiala! Fiica mea mi.a zis că ăr fi preferat ca primarul din Buzău să fi alocat fondurile folosite pentru o locomotivă in fața gării terminării renovarii Colegiului. Cum aș putea pregăti o fată adolescentă pentru momentul în care va ieși din școală? Mi.aș dori să ai puterea să scoți în față educatori care față de mulțimea de profesori nepăsători și nepregătiți pot face diferența.

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   Abia aștept să-i identific și să-i scot în față! ☝️😊

 90. Gabriel Petcu

  Gabriel Petcu

  Acum lună

  Te-ai mai ales cu un subscriber :)

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   Mersi din suflet. ☝️😊🙏

 91. Cristina Vaida

  Cristina Vaida

  Acum lună

  Suntem cam norocosi cu oameni ca voi!

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   Și noi cu tine!

 92. Alecsandru Volosincu

  Alecsandru Volosincu

  Acum lună

  Nici nu ne vor mai trebui autostrăzi pentru ca, pana ne hotărâm noi sa le facem, vor apărea mașinile zburătoare și nu ne vor mai folosi

 93. Alecsandru Volosincu

  Alecsandru Volosincu

  Acum lună

  Nici nu ne vor mai trebui autostrăzi pentru ca, pana ne hotărâm noi sa le facem, vor apărea mașinile zburătoare și nu ne vor mai folosi

 94. Rox

  Rox

  Acum lună

  Ce bine îmi pică! Abia aștept să îmi țin ora de "Scriere creativă".

 95. 2na soare

  2na soare

  Acum lună

  Mai este speranta DAR CU VOI DOI IMPLICATI !Si da,de la educatie s -a stricat treaba,de acolo trebuie inceput !Ce discutie sanatoasa intre doi oameni normali !Va caut si va gasesc intotdeauna ca antidot pt realitate ! Va iubesc pe amandoi !

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   Mersi frumos. 🙏🙏🙏

 96. Boby Bob

  Boby Bob

  Acum lună

  WOW!!

 97. Bogdan Popescu

  Bogdan Popescu

  Acum lună

  Tudor zicea ca Finlanda a introdus digital literacy in clasa a 4-a. Locuiesc in Canada si tocmai ce am primit e-mail de la gradinita, in care ni se comunica ca toti copiii vor primi tablete in luna Octombrie deoarece gradinita are in vedere inceperea unui program de digital literacy. Am ramas cu gura cascata si mi-am adus aminte de ce a zis Tudor. Intr-adevar trebuie o schimbare in educatie si o adaptare la noile vremuri in care traim. Adaptarea la nou este totul! Asta nu inseamna ca sunt de acord ca un copil de 5 ani sa stea non-stop pe tableta si in fata televizorului. Asta nu inseamna adaptare. In schimb sunt de acord sa ii faci copilului un program echilibrat care sa-i permita sa stea pe tableta, sa se joace in aer liber, sa citeasca o carte sau sa faca alte activiti specifice varstei. E mult de discutat aici si eu am vorbit deja un pic cam mult. Fain podcast, faini invitati! Succes Andi!

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   Mersi frumos. Fain comentariu. ☝️😉🙏

 98. CASUTA CU LUMINI

  CASUTA CU LUMINI

  Acum lună

  Felicitari

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   🙏🙏🙏

 99. Andrei boitan

  Andrei boitan

  Acum lună

  Mi se pare ca s-a repetat în primele 10 minute! :)) de câteva ori

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   Ca să fie limpede. 😃

 100. geticwolf1975

  geticwolf1975

  Acum lună

  Mă înclin și eu în fața voastră! Mare bucurie sa vă ascult vorbind despre toate acestea!

  • geticwolf1975

   geticwolf1975

   Acum lună

   @Andi Moisescu șanse sunt multe, încă! Voința noastră ar putea să le aducă la înfăptuire! Cel puțin am putea da exemplu celor ce vor fi sa vina, copiilor noștri.

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   O să fiu și eu naiv, ca tine. Sunt sigur că România are e șanse.

  • geticwolf1975

   geticwolf1975

   Acum lună

   @Andi Moisescu Placerea este mare! Iti multumesc pentru acest podcast! In naivitatea mea continui sa cred ca Romania mai are o sansa! De am reusi sa adunam toti oamenii care pot pune in practica aceste idei, chiar si acum, dupa treizeci de ani!

  • Andi Moisescu

   Andi Moisescu

   Acum lună

   Mersi frumos neapărat!

următor